Tää mamma vietti ihanan lepposan viikonlopun maaseudun rauhassa mökillä äidin helmoissa.. =D Taas jaksaa täällä kaupungin hälinässä vähän aikaa. Ilmat on onneks viilenny, mutta ikävä kyllä vettä sataa kaatamalla. Suurimmaks onneks tää kämppäkin on laskenu lämpöjä niin sain viime yönä oikein hyvin nukutuks. Eka yö mökillä menikin kyllä aika huonosti, heräsin silloin jopa helkkarinmoiseen suonenvetoon, siis oikeesti pahimpaan kaikista. Heti sen jälkeen, kun olin tänne maininnu että helpottamaanpäin on.
Eilen kotiin tullesssa, täällä odotti postipaketti. Vauva-lehden tilaajalahja, musta hoitolaukku oli tullut. :) Yllätyin positiivisesti laukun nähtyäni, sehän oli ihan hyvännäköinen ja kestävän tuntuinen. Usein vastaavat tilaajalahjat ovat semmoisia "rättejä" jotka eivät ihastelua saa osakseen saati kestä käyttöä. Vaikka aikahan sen sitten näyttää tuleeko tätäkään laukkua koskaan käytettyä ja onko ollenkaan käytännöllinen. Itse Vauva-lehtiä olen jo saanut kaksi. Jotenkin tuntuu oudolta, että minulle semmoinen lehti tulee, kun pelkkään Aku Ankkaan olen tottunut. Hyviä juttuja lehdessä on kuitenkin ollut ja tarkkaan ne on tullut luettua.


Jossain vaiheessa suunnittelin tekeväni hankintalistaa tarvittavista tavaroista, niin tässä semmosta nyt on.
Eli jo hankittua/saatua:
Vaunut (joita siis edelleen odotan ovelle saapuvaksi)
Turvakaukalo ja telakka (Brio)
Pinnasänky ja patja
Hoitopöytä, jonka laatikoissa tilaa vauvan tavaroille/vaatteille
Hoitoalusta
Sitteri (tämä on vielä ystäväni varastossa odottamassa)
Petivaatteita
Syöttötuoli
Amme
Hoitolaukku
Ensileluja
Äitiyspakkaus
Paketti vaippoja
Puhdistuslappuja
Tutti
Ensilusikka
Vaatteita

Vielä hankkimatta ainakin:

Pinnasänkyyn reunapehmusteet ja verhot
Imetystyyny
Itkuhälytin
Lastenhuoneeseen verhot
Tuttipulloja
Maidonkorviketta
Erilaisia hoitotarvikkeita (mm. rasvoja, talkkia, kylpyöljy)
Vaipparoskis
Matkasänky ??
Ja....

Itselleni tarvitsen vielä ainakin imetysliivit ja rintapumpun (vai tarvitsenko?). Liivinsuojia olen jo hankkinut ja käytössäkin ovat, kun rintani jo vuotavat jotakin vaaleankeltaista vismaa. Kuulemma on ihan normaalia. Eräs ystäväni soitti ja kyseli tarvitsenko rintakumeja ja maidonkerääjiä, tyhmänä taas en tiennyt mitä ne edes ovat :) Mutta ilmeisesti semmoisiakin tulen tarvitsemaan, niin hän ne minulle jemmaan laittoi. Edelleen sitä tuntee itsensä aikajoin näissä vauva asioissa täydeksi idiootiksi. Eteen tulee jatkuvasti asioita joista en ole kuullutkaan. Välillä ihan nolottaa tunnustaa, etten tiedä mistä puhutaan. Mutta onneksi jokainen uusi asia on uusi vain kerran ja minäkin sitä myötä päiväpäivältä vähän viisaampi...  heh