Oli heti pakko tulla tämä pieni ilouutinen jakamaan kanssanne!! Kuulin tänään ensimmäistä kertaa Mintun sydänäänet kotona stetoskoopilla

En ole aikoihin niillä yrittänyt enää kuunnella, kun jo ajattelin ettei sydämensykettä niillä ole mahdollista edes kuulla. Tänään kuitenkin vähän niinkuin vahingossa löysin stetoskoopit kaapista ja päätin kuunnella mitä masusta kuuluu. Yllätys oli enemmän kuin mieluinen, sydänäänet kuuluivat todella selkeästi, laskin sykkeeksi 130. Pitkään niitä sainkin kuunnella ennenkuin Minttunen lähti karkuun ja antoi vastaukseksi muutaman mojovan potkun... Tippa tuli taas silmäkulmaan kun niin ilostuin siitä hetkestä! Tästä eteenpäin meillä kuunnellaankin kotona sydäntä varmasti päivittäin


Muuta raportoitavaa, viimepäivistä:
Käytiin sukulaispariskunnan kanssa yhdessä kastemekko ostoksilla, päädyimme ostamaan tuleville serkuksille yhteisen mekon, kun kenenkään meistä suvusta ei vanhaa mekkoa löydy. Toivottavasti tämä jää nyt sukuun kiertämään ja tulee aikanaan muidenkin serkkujen käytettäväksi, ehkä joskus jopa pikkuserkkujenkin. Nätti mekko me löydettiin, vaikka oli se vaikeaa, kun vaihtoehtoja tuntui olevan liikaa. Mintun serkku siis kastetaan mekossa ensimmäisenä.. 

Sitten olen kokonaan unohtanut kertoa ukon Vaippavapaalla-kirjan lukukokemuksesta! Alkuun sillä oli hymy kokoajan naamalla ja välillä kiherteli lukiessaan kuin pikkupoika. Yhtenä päivänä kuulin hänen kehuvan kirjaa puhelimessa ystävälleen "kipeen hyväksi". Pidemmälle päästyään hän sanoi, että lupaavan alun jälkeen kirja on muuttunut vähän tylsemmäksi, mutta silti toisin paikoin nauru häneltä sitä lukiessa pääsi. Epäilen, että hän piti kirjan alkuosasta erityisesti siksi, että se kuvaa raskausaikaa, eli tätä meidän nykyistä hetkeä. Sitten kirjassa vauva syntyi ja siinä käsiteltiin vauvaaikaa, mikä ei ole ukolle vielä toistaiseksi ajankohtaista. Ehkä kirjan loppupuolisko olisi antoisampaa luettavaa siihä vaiheessa, kun oma jälkikasvu olisi jo syntynyt. Mutta hyvän arvosanan ukko sille antoi. :D Vielä en ole aloittanut, mutta ajattelin lukea opuksen itsekin.

Löysin jostakin keskustelupalstalta, pohdintoja isyyspakkauksesta. Harmittaa, kun itselleni ei ole kyseinen asia tullut mieleen. Olisi ollut mukavaa kerätä isälle tuollainen yllätyspaketti. Ei se kai vieläkään myöhäistä ole, mutta jotensakkaan se ei enää tunnu ajankohtaiselta. Onhan hän minulta jo saanut pieniä yllätyksiä, mm tuon kirjan. Ensimmäisenä tulee mieleen, että jos sellaisen vielä kokoaisin niin ukko tarvitsesi pyykkipoikia nenään tulevia vaivanvaihtoja ajatellen, korvatulppia helpottamaan nukkumista ja pullon konjakkia selvitäkseen synnytyksestä...  Oletteko te lukijat, keränneet isälle sellaisen isyyspaketin? Mitä se on sisältänyt?