Mintulla oli elämänsä ensimmäinen kevätjuhla, muskarikauden päätös! smiley
Vauhdilla talvi muuttui kevääksi ja kävimme 17 kertaa muskarissa. Minttu oli vain kolmen kuukauden ikäinen pieni vauveli, kun muskari alkoi ja nyt tuo on jo niin iso tyttö.. Haikealta tuntui viimeinen kerta, se on niin iso osa ollut meidän viikkorytmiä. Toiset vauvat vanhempineen tulivat tutuiksi ja on ollut hienoa seurata lasten kasvua, muutama vauva oppi kevään aikana kävelemään, nuoremmat istumaan, parasta kuitenkin oli huomata kuinka jokainen lapsi nautti muskarista! Marakassit, kulkuset, rytmikapulat ja triangelikin tuli meille tutuksi.. Marakassi on soittimista ehkä eniten meidän tytön mieleen! :D
Kevätjuhla oli kolmen ryhmän yhteinen, ja sinne kutsuttiin koko perhe mukaan. Se oli todellinen kevätjuhla, suvivirsi laulettiin ja todistukset lapsille jaettiin, jokainen ryhmä esitti myös kaksi leikkilaulua. Ukko ja hänen äitinsä olivat juhlassa mukana ja tykkäsivät kovasti. Myös meidän neiti oli innoissaan! smiley En odottanut ihan sellaista kevätjuhlaa, mutta oli se ihana muskarin päätös!
Me muuten ilmoittauduimme jatkamaan muskaria syksyllä 1-vuotiaiden ryhmässä!!

Olimme yhtenä sunnuntaina myös vauvakirkossa Mintun kanssa. Muskarissa kerrottiin vauvakirkosta ja että me muskarilaiset esittäisimme siellä kolme laulua. :) Niitä sitten muutamana kertana harjoiteltiin.
Kutsu vauvakirkkoon tuli myös seurakunnalta postitse suoraan Mintulle. Aina on mukava yllätys, kun postilaatikossa on jotakin tytön nimellä! laugh
En mikään kirkkoihminen ole, mutta kyllä täytyy sanoa että tämä oli oikein mukava kokemus! Perhemessun pastorina oli meille tuttu pappi, joka siunasi isän ja kastoi tytön. Minttu sai kehuja iloisesta olemuksestaan ja leveästä hymystä. Esitys meni hyvin ja meillä oli mukavaa, ehtoollisen yhteydessä myös vauvat siunattiin..