Konttaus lähti muutaman varovaisen harjoittelupäivän jälkeen kunnolla käyntiin.. Nyt tyttö konttaa jo aikamoista vauhtia ja tekee tutkimusmatkoja ympäri huushollia. Hetkeksi kun selän kääntää niin tuo on jo kaukana ja vaikka kuinka koitan olla silmät selässäkin niin aina tuo mussukka jotain yllättävää keksii. Kiinnostuksen kohteena ovat mm. tv-taso laitteinen, kaikki johdot, matalalla olevat kaapinovet, jukkapalmu, koiran lelut ja vesikuppi... Ja jos wc:n ovi sattuu jäämään auki niin siltähän tytön löytää pottaa lääppimästä.

Nyt myös hinku ylöspäin on kova! Polvilleen nousua on harjoiteltu jokunen päivä ja nyt tytöllä onkin pyrkimys jatkuvasti ylöspäin, polvilleen ja jopa seisomaan. Huh! Matalan sohvapöydän päälle ei saa jättää mitään, kaukosäätimet ja lehdet saavat äkkiä kyytiä, kun tyttö nousee pöytää vasten polvilleen ja vähän kurkottaa. Pinnasänky on paraspaikka ylösnousu harjoitteluun. Laskimme sängyn pohjaa alaspäin, ettei tyttö sieltä vain pääse tippumaan, kun laitaa vasten kokoajan keikkuu. Yöpöytäni on sängyn päädyssä, joten siihen ei saa vahingossakaan mitään jättää. Jouduin jo lampusta luopumaan ja muutaman kerran tyttö on onnistunut herätyskelloni "varastamaan" maisteltavaksi.  



Vaikka kovasti koitan tytön touhuja vahtia ja tehdä kodistamme turvallisemman vauvalle niin vaaranpaikkoja on tullut jo vastaan. Siksi jäinkin pohtimaan, että mitä kaikkia turvallisuusasioita kotona täytyykään nyt ottaa huomioon? Terävät kulmat, kaatumaan/tippumaan pääsevät tavarat, pienet esineet ja tukehtumisriski, sähköjohdot ja pistorasiat... Mitä muuta?



     P.S. tytön kaikki housut näyttävät nykyään tältä. Järkyttävää! Moppaan
     lattioita kyllä usein, mutta mattopyykille olisi nyt päästävä ja pian.
     Eteisen pitkä musta käytävämatto on tämän takana... En tykkää!