Ne vaunut siis tuli! Pitkään ja hartaasti odotetut vaunut :) Pienimuotoisia alkuvaikeuksia meillä oli ne kasaan saada, kun paketissa ei tietenkään ollut sanaakaan suomeksi, saati englanniksi. Vaan käyttöohjeet ja kaikki pelkästään selkeästi saksaksi, jota meistä kumpikaan ei siis sanaakaan osaa.. Mutta kyllä se siitä kun rauhassa ihmetteli kaikkia liikkuvia osia. Varmuuden vuoksi tulostin netistä suomenkieliset käyttöohjeet, mutta ei niitä lopulta paljoakaan tarvittu. Kaikki on vaunuissa kunnossa, kankaat ehjät ja osat liikkuvat niinkuin kuuluukin. Eikä niissä muutenkaan havaittavissa mitään valittamista, eli juuri sellaiset kärryt saatiin kuin oli tarkoituskin. =D Eli Hartan Topline X, pehmeällä kantokopalla ja mustavalkoisella värityksellä nököttää olohuoneessa Minttua odottamasssa.


Täytyy kyllä antaa täydet pisteet rohkealle vaunutilauksellemme suoraan saksasta. Toimitus kesti viikon kauemmin kuin oli arvioitu, mutta ne tulivat turvallisesti kotiovelle asti ja kaikki oli juuri niin kuin olimme tilanneet! Rohkenen siis suositella tätä vaihtoehtoa muillekin! Vaunut ovat uudet ja hinnassa säästi reilusti, eikä ainakaan itselläni ole mitään valittamista toimituksesta. Vaikka olihan se reilu 8 viikon odotus raskasta... ;) Jarrun käyttöön täytyy varmasti kunnolla opetella, kun perinteinen jalkajarru puuttuu kokonaan. Työntöaisassa on siis käsikäyttöinen seisontajarru. Erillisen käsijarrunkin näihin olisi voinut tilata, mutta jätimme semmoisen hienouden pois. En muista koskaan nähneeni vaunuja, joissa sellainen käsijarru olisi ollut. Paketin saavuttua olin ihan kuin pikkutyttö jouluaattona, malttamattomana päästä avaamaan ja ihastelemaan sisältöä. Ja vaunuja onkin tullut jo paljon työnneltyä edestakaisin eteisen ja olohuoneen väliä. Ehdotin ukolle heti silloin, kun vaunut oli kasaan saatu, että otetaan ne mukaan koiran iltalenkille, ihan vaan harjoituksen vuoksi työnneltäväksi... mutta eihän se tietenkään suostunut..
:)

Siinä ne on   :)                                

Jos  tässä samalla päivitän hankinta listaa niin jo hankittujen listalle voin lisätä:

  • Pinnasänkyyn reunapehmusteet ja verhot (joita en kuitenkaan ole vielä sänkyyn paikoilleen laittanut suotta koirankarvoja keräämään)
  • Imetystyyny
  • Itkuhälytin
  • Äitini ompelemat lastenhuoneeseen verhot (nämä on jo ikkunalle laitettu ja oikein nätit ovat)
  • ja sitterikin on jo tiensä lastenhuoneeseen löytänyt :)

PS: En oikein hallitse tätä valokuvan liittämistä, yritän tässä harjoitella josko saisin muitakin kuvia laitettua tänne esille. Katselen aina ihaille, kun monet osaavat tehdä kuvistaan hienoja kollaaseja ja liittää useamman otoksen yhteen, mutta empä osaa minä.. Mahakuviakin olen haaveillut, että saisi rinnakkain laitettua niin niistä eron paremmin huomaisi, mutta kun ei osaa niin ei osaa  :(