Niin se aika rintää, meidän pieni mussukka on jo  1v 10kk. Iso ja reipas tyttö!
Tämän pitkän hiljaisuuden aikana, on meille sattunut ja tapahtunut vaikka mitä.. Kerrottavaa olisi vaikka kuinka paljon..

Tyttelin lempipuuhiin nykyään kuuluu ulkoilu, tuo voisi olla aamusta iltaan asti ulkona, keinua, laskea mäkeä, ratsastaa kiikkuhevosilla ja tehdä kakkuja tai puhaltaa saippuakuplia. Ja pelkästään ulkona kirmaaminen ja pallon pelaaminen koiran kanssa on huippu hauskaa. :) Ja juu koiran kanssa nuo kaksi ovat edelleen erottamattomat ystävykset!

Musiikista tykkää myös ja aika paljon meillä lauletaan ja tanssitaan, Muumeja ja Frööpelin palikoita katsellaan aika paljon. Tyttö osaa laulaa aika montaa laulua ja leikkii komeasti Frööpelien mukana. Muumeista lempi hahmot taitavat olla Nipsu ja Mörkö, kyllä mörkö! Hassua sinänsä, mutta mörköa täällä huudetaan ja jaksoja pitää kelailla kohtauksiin joissa mörkö näkyy.. "möööökö, hui" sanoo tyttö. Lomalla käytiin Muumimaailmassa ja voi että tuo oli onnessaan, koko päivän jaksoi kirmata hahmojen perässä ja käydä useaan kertaan kaikkia halimassa!

IMG_8649-normal.jpgIMG_8664-normal.jpgDSC_0681%20%E2%80%93%20Kopio-normal.jpg

Tyttö puhua pälpättää jo todella paljon ja yrittää toistaa aivan kaiken. Pienessä ajassa puhe on kehittynyt paljon ja jutut ovat yksittäisistä sanoista kasvaneet jo lyhyiksi lauseiksi. Kovasti tyttö on oppinut komentamaan ja uhmaikäkin on jo antanut ensimmäisiä merkkejään..

Kesän tyttö lomaili kotona meidän ja mummujen seurassa, mutta tällä viikolla alkoi arki taas ja tyttö meni päiväkotiin. Viime helmikuussa palasin töihin ja tyttö aloitti tarhassa, voi kuinka silloin jännitin ja itkukin pääsi kun ensimmäistä aamua tyttöä sinne vein. Emme tuolloin ihan lähipäiväkotiin paikkaa saaneet, joten nyt on edessä päiväkodin vaihto. Taas minua vähän jännitti, mutta täysin turhaan! Niin reippaana joka aamu hoitoon jäänyt ja perjantaina jo ajoi minua äkkiä pois, heilutti ja sanoi "äiti kotiin" .. :) Ensimmäinen viikko uudessa päiväkodissa on siis sujunut hienosti! Jo talvella kaikki sujui todella hyvin, edellisestä tarhasta jäi niin positiiviset muistot ja tyttö siellä olosta nautti, sai kavereitakin joiden nimiä edelleen huutelee, niin en ole aikaista päiväkotiin menoa katunut yhtään, vaikka alkuun olikin raskasta sovittaa päiväkotirytmi, hoitovuorot ja vuorotyö yhteen.

Tämmösiä kuulumisia meille!!

Vielä täytyy kertoa kuinka hauskan kuuloista on, kun radiosta alkaa Erinin kappale Ei taida tietää tyttö. Ei tarvitse meidän neidin kuulla kuin alkutahdit niin jo hän alkaa laulaa "papaa, papaa, papaaa, papaaa viieä... :D ihana