Onneksi ei pelkäämäni flunssa iskenytkään viikkoamme pilaamaan. Kurkkuni on edelleen kipeän karhea, mutta vaivaa pääasiassa vain öisin kun makuuasennossa olen. Imetyksen päälle on vaikea saada enää unta, kun kovasti yskittää ja kurkkua kutittaa. Outoa sinänsä kun päivällä ei moista vaivaa oikeastaan ole. Onneksi ei ole, eikä nenäkään enään vuoda!

Viikkomme on siis ollut tavallisesta poiketen todella ohjelman täyteinen. Hyvin on kuitenkin mennyt. Minttunen ei ole ollut reissaamisesta moksiskaan, ihmeissään vain kun maisemat aina vaihtuvat.

Maanantaina mentiin sinne MLL vauvakerhoon. Paikalla oli suunnilleen kaksikymmentä äitiä ja vauvaa, joten hälinää riitti. Ajattelin heti alkuunsa että mitähän tästä tulee, mutta onneksi meidän neitiä ei hälinät haitanneet. Paljon riitti tytöllä ihmeteltävää ja silmät suurina hän tapittikin ympärilleen. Ensin alkuun oli ohjattua toimintaa: teimme nopean nimikierroksen ja sitten meille neuvottiin muutamia leikkejä vauvan ja vanhemman yhteisiin hetkiin. Ihan mukava tuokio, vaikka Minttunen ei ihmetykseltään ollenkaan halunnut keskittyä minuun vaan kaikkeen muuhun. :)
Emme suinkaan olleet ryhmässä ainoat ensikertalaiset ja nuorin osanottaja oli vasta kahdenkuukauden ikäinen poika. Tapasimme kerhossa Mintun kanssa samana päivänä syntyneen pojan. Hetken juteltuamme totesimmekin, että olemme yöllä samoihin aikoihin sairaalaan menneet ja näinollen yhtäaikaa synnytysvastaanoton aulassa tuskailleet. :) Tuo poika oli sitten muutaman tunnin aikaisemmin maailmaan tullut. :) Meillä oli kerhossa oikein kivaa, oli mukava tavata toisia äitejä ja Minttunenkin jaksoi hienosti olla mukana. Kerhon jälkeen jäimme vielä pariksi tunniksi kaupungille pyörimään, mussukalle uni maistui sen ajan vaunuissa.

Käsittääkseni MLL järjestää monessa kaupungissa vastaavanlaista toimintaa, voisin tuommoista kerhoa kyllä suositella. Itse ainakin pidin kovasti, ainoa miinus oli se kova hälinä mikä tuommoisesta porukasta lähtee. Varmasti me menemme joskus uudestaan.

Tiistaina oli jännää nähdä tuota tuttua "vauvakerho" porukkaa, kaikki vauvelit olivat niin kasvaneet kuukaudessa. Tapaamme taas helmikuulla, odotan jo seuraavaa kertaa kovasti. Muskarissa meillä oli myös oikein hauskaa. Tyttö nukkui hyvät päiväunet sitä ennen ja jaksoikin hymyillä leveästi koko puolituntisen. Kaiken hälinän keskellä teimme vielä ykskaks yllättäen reissun ikeaan. Varsinaisesti emme sieltä mitään tarvinneet, mutta taas jotakin mukaan tarttui ja oi että ne lihapullat on hyviä. :)

Tänään kävimme neuvolassa ja maistoimme ensimmmäisen kerran perunaa!  kerron nuo kuulumiset sitten seuraavalla kerralla..